Господ Иисус Христос   Свидетелства за Слава Божия
 
       
"Слава на Бога във висините, и на земята мир между човеците, в които е Неговото благоволение."  Лука 2:14

 "Благословен Царят, Който иде в Господното име; мир на небето, и слава във висините!"  Лука 19:38

Здравейте,
Бих искал да ви дам моето свидетелство.
Аз и съпругата ми сме вярващи и имаме брак от близо 2 години. От самото начало на нашия брак имахме желание да имаме деца. Минаха година и няколко месеца, но жена ми така и не забременя. Започнахме да ходим по лекари, да си правим изследвания. За подобни ситуации се правят изследвания и на двамата-на мъжа и жената. Първо аз дадох изследвания, спермограма. Резултатите бяха повече от лоши. Няма да обяснявам надълго и нашироко каква беше диагнозата, а само това ще кажа, че не беше добра и, че без оперативна намеса, на която да се подложа, нямало да имаме деца. А след тази оперативна намеса, която била крайно неприятна и сложна, е твърде вероятно да възникнат и тежки последици.

Цялото свидетелство
Братя и сестри,
въздайте слава на Бога, когато научите за чудесата, които Бог е извършил в живота на хората, за които ще чуете, прочетете или видите тук, защото те са намерили своето избавление, чрез вяра в името и достойнството на Господ Иисус Христос.
Тези благодарствени слова към Създателя ни, са и за наше насърчение, защото идват изпитания, в които отчаянието, ако го допуснем, може да връхлети като вихрушка в живота ни. Нека помним как Йов славеше Бога.
 

Универсалният лекар, Господ Иисус Христос, ако бъде потърсен с вяра, Неговата всемогъща и изцерителна мощ може да укрепи всеки един от нас. Помнете, че и в най-тежката и трудна човешка ситуация, последната дума е на Бога!
В духовния свят се води война за всяка човешка душа. Искаме или не, трябва да изберeм своето място и да застанем на своята духовна позиция.
Или вечно с Божията светлина или вечно без нея.

"...А един от тях, като видя, че е изцерен, върна се, прославяйки Бога с висок глас, и падна ничком пред нозете Му, като Му благодареше; и той беше самарянин.
Тогава Иисус продума и рече: Нали десетима се очистиха? а де са деветте?
Как не се намериха и други да се върнат, за да въздадат Богу слава, освен тоя друговерец?
И рече му: Стани, иди си; твоята вяра те спаси."

Лука 17:15-19

Бог да ни благослови.

 
 
 
 
аудио свидетелства
текстови свидетелства
за сваляне
връзки към други сайтове
контакти
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
last updated 05.06.2011
 
 
eXTReMe Tracker
 
  Студио за уеб дизайн "ЛазАрт"